Photoshop kris här hemma...
 
Måste tyvärr lägga upp denna bild i repris för att mitt photoshop har krashat. Fast det kan vara datorn också.. Och jag har en sån kris just nu. Vet inte vad jag ska ta mig till! Usch..
Ska testa att installera det på Andreas dator men vi får se.. Dock tror jag verkligen att det är datorn som strular. Ska önska mig pengar i jul och även spara till en ny. Men det kan nog ta sin tid och tills dess..

Mest orolig är jag för alla bilder. Och hur jag ska kunna ha bloggen igång. Och hur jag ska kunna redigera alla bilder från Skriet och andra fotojobb.. Herregud..
Den efterlängtarde Grötfrukosten!
 
Äntligen dags för den efterlängtade grötfrukosten! Självklart ska det göras på spis. Och med kanel, socker och russen + mjölk till serveringen!
Det, en marmeladmacka och en kopp kaffe. Bättre kan det inte bli..

Andreas ligger och funderar över världkrigen, fattigdom, svält och mig säger han.. (Hur kommer jag in där? Låter som att jag är ett av världen största problem..? Är jag det..?)
Och Nils går runt, nosar, busar, springer, hoppas, gosar och jamar. Mina älskade pojkar. Knäppa är ni!
Pft, de går bra nu, kompis de går bra nu.
 
Titta här vad jag hittade! Åh.. Glada kommentarer och komplimanger bara rasar in.. Och jag är i sidfödet och nu ligger jag även på 11:e plats bland mest kommenterade bloggarna. Herregud..
Som det står i rubriken (ett kanske väldigt misslyckat försök att härma petters - det går bra nu) så går det sååå bra för mig just nu.
Det känns som hela mitt liv har tagit en vändning. Skolan går bra, det går asbra med Andreas (ingen förändring), det känns bra hemma och dessutom ligger det nog 2 decimeter snö utanför våran fönster..

Haha jag kan babbla på hur mycket som helst om saker som bara faller på plats just nu.. Som idag, då jag och Frida ska julbaka! Och jag och Andreas ska göra en snögubbe!
Men jag tänker inte spy ut mer om det. Det går bara så bra nu.