UNFs Kongress
 
Lite bilder från förhandlingarna. Andreas står i talarstolen på första bilen (stolt flickvän) och andra bilder är tagen under torg. Och för er som inte vet vad torg är så är det när ombuden (och andra me såklart) får gå runt i ca 45min och läsa olika motioner som de senare ska besluta och disskutera om.

Jag befinner mig just nu på Supergalan där vi sitter finklädda och applåderar till alla som får sina priser.
Mat har vi ätit och efter detta är slut blir det nog bums i säng direkt.. Många har sovit under dagen, t.ex. efter lunch o.s.v. för att spara krafterna till nattplenan. 
Och för er som inte vet vad nattplena är (det visste inte jag heller förän u förmiddags) så är det när man ligger efter i förhandlingarna, så måste man fortsätta in på kvällen, det protokollförs som nattplena. Någon som kan rätta mig..? Är säker men det är så jag uppfattat det.
Looptroop Rockers
 
Det ni ser ovan är Looptroop Rockers och en del utav våra kongressmedlemmar som stod längst fram i publiken.
Hitills har vi fått lite för lite sömn, helt okej mat, massa promenader och massa länga förhandlingar.

Våran kongress livesänds förövrigt HÄR för den som är intresserad.
Jag kommer inte ha så mycket tid som jag tänk till att blogga, tyvärr... Utan jag springer runt här med kameran i högerhanden och försöker ta så många och bra kort som möjligt på allt och alla som finns här.
Borås är förövrigt jätte fint! Regnet igår var helt fruktansvärt men vi överlever ju det med!

Ikväll är det supergalan, alltså utdelningar utav priser så som Sveriges bästa distrikt o.s.v. (Jönköping vann det förra året!) Och det kommer verkligen bli så himla rolgit tror jag! 
Sovsalen vi sover i är fruktansvärt kall men jag har en pojkvän som är en såndär som alltid är varm, så jag klarar mig!
Hemmagjord vaniljlatte
 
En en mina absoluta caféfavoriter är vaniljlatten...
Som ni ser på bilden så är inte precis min vaniljsyrup så himla fylld.. Det blir nog minst en varje eller varannan dag. 

Men allt du behöver är egentligen bara:
Kaffe, mjölk, vaniljsyrup (det kan du få tag på lite överallt, kaffe/thebutik eller de stora matbutikerna så som ICA Maxi eller Willys) och en liten handvisp för att kunna skumma mjölken (det finns för under 20-lappen på IKEA).

Du häller upp mjölk till halva ditt glas och sedan skummar till det, inte så att det blir ett "flurpande" ljud bara. Utan en fin virvel så att det kommer in luft i mjölken. Det finns extra lättskummad mjölk man kan köpa också.
Sen häller du i lika mycket kaffe som du hade mjölk och sen häller du försiktigt i kanske en matsked med vaniljsyrup. Njut!