Vinn pris från Caseapp!
Nu till jul så har jag och Caseapp slått ihop våra kloka huvuden och ska därför annordna en tävling till er.
Där ni kan vinna ett skal till iPhone 5/5S, iPhone 4/4S och Samsung Galaxy S3 men även skin till iPhone, iPad, Android, MacBook och fler! Så nu har de inte bara iPhoneskal utan också även Samsungskal, vilket passar mig som precis bytt till samsung!
Jag avslutar tävlingen om nästan en vecka, alltså den 6 December kl 09:00. Lycka till fram tills dess!

Så reglerna är dessa:
Skriv att du är med och tävlar och en liten bit om varför du läser min blogg och vad du tycker att jag ska blogga mer om!
En fantastisk kväll.
Fina gamla bidler tyvärr och som tur är. Älskar färgerna i de här bilderna.. Och allt.. Haha.. Att så lite kan ge så mycket. Hanna som var på besök ikväll har precis gett sig iväg för denna gången. Vi ska dock ses imorgon igen för en fotostund och en promenad bland affärerna nere på stan. Vi har ju trots allt känt varandra hela livet. Har en ovanligt bra kväll.. Ser fram emot att få bara dra ut på tiden ikväll...
Från Instagram
Ja.. Typ världens finaste klänning som kommer bli min snart. Superbillig dessutom! Och min andra vägg i sovrummet.. Haha.. Jag bor så mysigt måste jag nog ändå få påstå.. Eller iallafall sovrummet.. Det finns en hylla i vardagsrummet som inte är min och som jag bara inte tål.. Usch så ful..
Sen har vi ju hela problemet med mina dreads också.. Dom finns ju inte.. Jag har köpt löshår men det har snart gått tre veckor sen hon som skulle skickat dem, sa att hon skickat dem. Och hon låter så ärlig så jag tror inte att det är hennes fel. Men jag får ringa och ringa och ringa till posten för hjälp.. Håll tummarna för mig.

Min instagram: josefinesharpe

(Förresten, jag ber om ursäkt för alla instagram-bilder. Detta är trots allt inte en instagramblogg.. Men kameran står nästan bara och dammar just nu. Det är så kallt ute och det finns knappt nåt dagsljus längre. Går till skolan i mörker och går hem i mörker.. Finns inte mycket att fota då...)