Våren till Torpa
Ännu mer saker-på-saker-bilder (och är det enda jag gör här att klaga på mig själv och verka tråkig??) Men idag kom våren till Torpa! Våren kom till mig redan i januari men då befann jag mig i Stockholm. Gömda små snödroppar tittade fram bland buskaget redan då.. (Herregud vart är världen påväg, vår i Januari!?) 
Att vara typisk
Ja, det blir en del bilder på denna fina killen här på bloggen, men vem kan inte förälska sig i de där ögonen..?
Jag tänkte faktiskt, för några sekunder vara en såndär typisk "Idag-gjorde-jag-detta"-bloggare så jag tänkte skriva lite om min dag... Jag har suttit och fikat, och ätit lunch med en kär gammal vän, och nu sitter jag i en halvstädad lägenhet med en lite för stolt och en lite för dum katt och ska strax ta mig en promenad för att "ja, man borde ju börja ta hand om sig själv." 

Det är även lill-lördag och jag funderar på att spendera kvällen med rödvin och jordnötter..
Det brinner!
Jag har inga piercingar längre, kanske jag ska meddela (om jag inte redan klagat över det..) De försvann med operationen. Som förövrigt läker jättefint!

Men, kära, fina, underbara ni. Jag vill också be om ursäkt, till er och till mig själv för att jag skött om bloggen så dåligt. Men det som fått mig att hitta magin igen är att det finns så mycket nu som jag vill dela med mig utav!
Jag droppar bomben nu... Jag vill flytta utomlands. 
Och ska försöka få ihop allt så fort som mööjligt men det bara brinner i mig när jag tänker på det!