Att leva drömmen
Ikväll kommer vi två befinna oss på Karlssons Salonger för att fotografera lite bland allt folk. Kan inte alls beskriva hur spänd jag är inför det! Det  kommer bli så himla roligt verkligen!
Och jag har även en intervju på tisdag om ett annat fotojobb här i stan, så man kan ju säga att det går bra nu! Så håll tummarna för mig då! 

I övrigt åt jag frukost på Liban Deli idag med Frida och Jack och följde upp med en kopp kaffe på ett fik. Så jag har haft en totalt urmysig dag verkligen.. Kvällen kommer bli pricken över i:et och jag lever i en dröm. ♥

Q/A om min operation
- En bild från igår som moster tog på mig då jag står och ser rolig ut när jag fotade lilla Carl. -
Men jag tänkte skriva lite om de frågorna jag fått via ask.fm angående operationen!
Så här har ni lite från det:

Varför gjorde du operationen? :o
För att jag hade problem i axlar och rygg och hade så dåligt självförtroende utav det..

Hur stora bröst hade du innan och vilken storlek har du nu? Jag har också mycket problem med rygg och axlar, så jag har också funderat på det!
Jag hade 65F. Och nu vet jag inte riktigt eftersom jag bara får ha sport-bh och de operarar inte till någon speciell storlek.. Men jag har nog C nu iallafall!

Var de läskigt att operera sig? Och kändes de konstigt efteråt?
Nej, jag var faktiskt inte alls nervös eller rädd så... och det kändes jättekonstigt efteråt såklart! men det var som en gigantisk lättnad och mer roligt än tråkigt!

Hej! Behövde du betala din operation själv eller fick du den betalad? I så fall hur gick du tillväga för att få den betald? :)
Landstinget betalade hela cirkusen! Jag ringde till min vårdcentral och blev sedan slussad vidare :)

Kusingrisen
Tre bilder till på lilla Carl. Får inte nog av det lilla söta ansiktet!