En text som omväxling
Hejsan bloggen, ni som läser och resterande saker.
Jag sitter med en överhättad dator på en pall framför sängen. Jag lyssnar på dålig radiomusik och någon som sjunger "oj, oj, oj, oj" med någon slags trumpet i bakgrunden.
Jag har sovit lite lätt världelöst eftersom att värmen i Jönköping just nu har ballat ur och bestämt sig för att vi lever i något slags tropiskt land. Det gör vi inte, det är därför vi klagar.
Värmen gör mig seg och tar iväg min aptit, trots att hungern fortfarande är kvar. Så jag ska unna mig en nutellamacka innan jag stiger in i duschen för att skölja av svetten och smutsen som la sig på kroppen från nattens arbete.
Angående arbetet så har alla, alla chefer och alla som har koll på någonting på jobbet, alla, ledigt denna veckan. Någon någonstans har lyckats matcha allting otroligt bra. Så det är lite utav något slags panik/kaos på jobbet just nu.
Men jag försöker hjälpa Johnny, som har fått ta på sig det tunga ansvaret tills nästa vecka så gott jag kan och göra det lättare och roligare för honom. 
Det är lite småjobbigt på nattpasset med. Men det vill jag gärna inte ta upp här. Jag bara längtar tills nästa vecka då Andreas kommer tillbaka. Han ser efter mig och ger mig uppgifter att göra och vi har .även väldigt roligt tillsammans

På fredag får jag min första lön från Danx. Den landar på nästan 20.000 efter skatt och jag har aldrig tjänat så mycket pengar innan. Så det ska bli fantastiskt att få ta emot. Dock ska jag inte göra av allt på roligheter utan investera i ett sådant där körkort som alla verkar tycka är en så bra idé.
Jag har även lovat min bästa vän att vi ska till Liseberg med.

I några dagar nu har jag gått i ständig ångest över att jag måste, måste hitta en lägenhet till den 1 augusti.
Toni, som jag bor hos just nu kommer (troligtvis) att flytta ut då och byta lägenhet med en annan tjej som bara bot en liten bit härifrån. 
Efter mycket gnäll och tjat på Willhem, som kommer ha en lägenhet ledig från och med den 12e så ger jag nu upp där.
Istället har jag ringt till alla som hyr ut lägenheter i jönköping och det verkar inte finnas en enda lägenhet någonstans. Två sekunder från att bryta ihop sitter jag och scrollar och kommer över en 2a i Hovslätt som verkar intressant. Jag registrerar mig på hemsidan som hyr ut lägenheten, lägger ut 300kr på att ha en chans och sedan anmäler intresse för den. Så efter att ha fumlat efter något slags hopp ser jag ett litet ljus i tunneln. skulle jag nu, mot alla odds, lyckas få flytta in i denna lägenheten så är det bara 6 min att cykla till jobbet. Vilket leder till att jag slipper betala taxi. OCh jag kan ta bussen in till centrum på bara 13 minuter. Så snälla, håll tummarna för mig nu.

Annars, Hanna har togafest i sin trädgård på fredag. Vi ska gå omkring invirade i vita lakan, äta vindruvor, grekisk mat och dricka rött vin från fina bägare, sjunga "ja må hon leva" och skratta och berätta historier och prata om gamla minnen. Lukas kommer vara vid min sida hela kvällen och Frida kommer även också att vara där. 

Lukas.. Min underbara Lukas. Jag vet att det är ganska klyschigt att prata om sina pojkvänner på bloggar men ja, han bryr sig inte om jag går upp ett par kilon, eller att jag snarkar om nätterna. Han skiter fullständigt i om jag har uppsatt eller nedsläppt hår och ifall jag råkar ha någonting mellan tänderna när han får mig att skratta.
Han älskar mig, sådär på riktigt. Inte bara för att jag är snäll eller för att han tycker om hur jag ser ut. Utan han önskar sig något mer med mig. Det känns i hela kroppen.

Så ser min värld ut just nu. 
Och nu måste jag gå och äta någonting, vilket kommer inte kommer gå alls, utan mer stapplande och klagande eftersom jag nu har lyckas med att söva ner hela högerbenet och halva vänsterfoten. Önska mig lycka till där med.
Tindra
 
Två biler till som jag tog på Tindra. Helt förälskad i färgerna. Världens mysigaste vovve ♥
 För att se bildrena i större upplösning: Bild 1 , Bild 2