Pontus & Mathilda
  
Då har jag fotograferat mitt andra bröllop. Är ganska nöjd men vet att det hade också kunnat gå bättre.. Men med ösregn får man göra vad man kan. Skriv gärna vad ni tycker och om jag hade kunnat tänka på något eller kunnat göra någonting annorlunda.
Jag kände ingen där, utan en vän till bruden hade sett en status som jag skrivit på facebook om att jag sökte bröllop att fotografera. Sen kontaktade hon mig och "Tada!" här är bilder från deras bröllop. 
Lukas skjutsade mig dit och var med mig hela dagen. Det vara riktigt härligt att ha med honom då jag inte kände någon där.. Med min tur så glömde jag även min telefon i kyrkan. Men den återhämtades snabbt!
 
Helg!
 
Jag vaknade nu, nu! Klockan är halv 1 och jag har för en gångs skull faktiskt fått sova de timmar jag behöver! Vilket förhoppningsvis betyder att min kropp håller på att anpassa sig till mina jobbtider! 

Idag är jag ledig, eftersom jag bara jobbar mån-tor natt så har jag helg nu! Så jag och Lukas ska till Nässjö idag tillsammans. Ska bli så härligt att få umgås med honom på rikrigt..
B/W och smått & gottFör ett tag sen hade vi picknik i en park, det var verkligen supermysigt. Och idag så ringde en tjej och ville att jag skulle fota bröllopsbilder åt henne. Det går bra nu. Lönen kom in idag med. Inte mycket för att cafeér är totalt världelösa men jag orkar inte bråka mer med dom..

Och jobbet känns skitbra. Tack för medvinden. Detta behövde jag..