Hjälp.. Jag vill inte köra bil.
  Nikon D300s // Nikkor AF-S DX 35/1,8 G // Naturligt ljus
 
Det blev en liten sväng till en mysig Secondhandbutik igår.
Jag behövde en mysig tekopp efterosm jag gång efter gång glömmer att ta med mina muggar från mamma när jag är där.
Så jag hittade denna fina! Och även brickan! Jag är helt kär. De gör sig så bra på bild och dessutom så sjukt mysiga och snygga! 
 
Idag, fredag, ska min pojkvän och sambo på afterwork med sitt jobb och jag måste skjutsa honom in till stan.
Jag har körkort sen en liten tid tillbaka nu och jag hatar att köra bil mer än alt annat i hela världen..
Varför!? Det är så sjukt jävla asläskigt och jag är livrädd för att göra fel eller att råka bumpa in ien annan bil för att jag blir så pass nervös att jag råkar gasa istället för bromsa eller tvärtom... Åh.. Nej....... Det går alltid bra när jag kör, men jag är så nervös och rädd hela tiden haha. 
Snälla kom med tips!
Kari Gardelin

Det är fullt normalt att vara rädd för att köra bil, det är ju bevisligen livsfarligt! Mvh / fick körkort 1998

Svar: Ja men verkligen! Är så rädd att folk ska bli arga på mig också haha.. Alla tycker ju att den roligaste tiden att köra bil är när man precis fått körkort, jag är livrädd istället haha!
Josefine Svärd

Ida ❉

Ju mer du kör, desto mindre rädd blir du :) Har haft körkort i över 3 år, mindre rädd nu än i början även om jag inte gillar att köra bil på vintern efter en olycka så känner jag mig mkt säkrare ju mer jag kör!

Svar: Ja jag får nog "övningsköra" lite med min pojkvän sen
Josefine Svärd

Hemma Hos Felicia

nu blev jag lite avundsjuk! Har länge spanat efter en snygg bricka!! Dendär är ju perfekt!!!

Svar: Ja men alltså ja! Den var verkligen super!
Josefine Svärd

Miss Baby Peaches

Det är ju så mysigt med seconhandbutiker!

Svar: Ja men verkligen! Man vet aldrig vad man hittar!
Josefine Svärd

Mikaela

Jag gillar inte heller att köra i det här vädret, men ibland måste man :/

Svar: Ja men verkligen.. Och jag är verkligen livrädd. Usch måste öva bort det!
Josefine Svärd

Zyllah

Jag känner igen din rädsla över bilar. Jag har inte ens vågat börja försöka med körtkortet för tanken att sätta mig bakom en ratt är jätte läskig. Jag måste också säga att jag älskar den där brickan. <3

Svar: Men precis! Hatade att övningsköra och blev inte godkänd på första uppkörningen, grät i säkert 2 timmar non stop.Men mitt tips är att övningsköra MYCKET hemma och köra upp när du känner att "fan, det här fixar fan jag!" och försök få det till en kul grej.
Hitta någon det är kul att köra med så att du alltid får bra minnen bakom ratten :)
För det har inte jag haft alls, övningskörde med min mamma och det var skitkul, efter det klarade jag provet galant men nu är jag rädd igen så måste köra mer med min pojkvän som uppmuntrar mig :) Hoppas det går tillslut för när det väl går bra är det skitkul! Kram!
Josefine Svärd

. Pjumas . <3 - Mamma och Fru

Jag var också rädd och nervös i början tycker jag, och jag hatade att backa med bilden. Det kunde jag inte alls. Det var det värsta som fanns enligt mig. Nu har jag haft mitt körkort i ungefär 5 år skulle jag tro och jag älskar att köra. Och jag har lärt mig backa! ;)
Så det kommer nog med tiden bara du litar på dig själv och verkligen fortsätter köra även om det känns hemskt. Och nu då det är vinter och halt (åtminstone här var jag bor) så är det okej att köra sakta och verkligen ta det försiktigt!

Lycka till, hoppas du känner dig mera säker på att köra snart! :)

Svar: Åh tack för en superfin och peppande kommentar! Jag hoppas verkligen det blir bättre med åren! Vill ju kunna köra liksom haha.. Hade ju varit ganska smidigt när man ändå tagit körkort ;)
Josefine Svärd

Magdalena Smeds

Jag kan erkänna att jag haft körkort i 7 år och hatar också att köra bil. Kör max 10 gånger per år och har panik i flera dagar i förväg. Det går alltid bra när jag kör men det är nått som gör mig så sjukt nervös. Kommer du på nått bra knep så säg gärna till, jag behöver det desperat! :)
Vilka fina bilder du tar förresten, verkligen underbara! :)

Svar: Absolut! Måste hitta ett så ska absolut säga till då! :D Och tusen tack!
Josefine Svärd

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress